Verhuur van zalen

Het Aquarium-Museum: een uitzonderlijke omgeving…

U bent op zoek naar een atypische plaats voor uw evenement? Verras uw gasten door ze uit te nodigen te midden van de vissen en bijzondere exemplaren van het Museum! Het Aquarium-Museum is de ideale plaats voor de organisatie van een cocktail of walking dinner. Profiteer van de gelegenheid om uw gasten verrassende verhalen te laten horen, in gezelschap van een van onze animatoren.

Afdeling Aquarium

Capaciteit: +/- 200 personen (rechtstaand)

Vier uw evenement in deze unieke omgeving met een gezellige en warme sfeer en ontdek tegelijk de ongeveer 150 waterdieren van het Aquarium die verspreid zijn over een vijftigtal bassins met natuurlijke decors, echte « vensters » op de waterwereld. De ruimte kan het hele jaar afgehuurd worden, behalve op 1 januari en 24, 25 en 31 december.

Afdeling Museum

Capaciteit: +/- 250 personen (rechtstaand)

De Museumverzameling telt ongeveer 20.000 exemplaren. Deze ongewone locatie zullen uw gasten niet snel vergeten. Cocktails en walking dinners worden anders ervaren wanneer men zich in het hart van een natuurwetenschappelijke verzameling bevindt. De ruimte kan het hele jaar afgehuurd worden, behalve op 1 januari en 24, 25 en 31 december.

Supplementaire ruimte


Naast de ruimtes van het Aquarium of het Museum (of Aquarium + Museum), stellen wij nog een supplementaire zaal ter beschikking, zodat een traiteurdienst kan voorzien worden. De traiteur heeft enkele uren voor het begin van het evenement toegang tot deze zaal.

 Afdeling Aquarium
+ supplementaire ruimte
Afdeling Museum
+ supplementaire ruimte
Het geheel (Aquarium + Museum + supplementaire ruimte)
Avond (van 17 tot 22 u)800 €750 €1450 €
Avond (van 18 tot 22 u)
weekends en feestdagen
900 €850 €1550 €
OPTIE: bezoek met animatie
(duur: +/- 45 minuten)
60 €60 €110 €

Choose your language

Discover our other museums

Discover our published works in our online shop